logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Werkplaats

Autobedrijf Hendriks beschikt over een moderne werkplaats welke is ingericht met de nieuwste apparatuur. Wij werken met een team van vakkundige professionals. Wij onderhouden en repareren alle merken! 

Sub Page Listing Image

Maak een werkplaatsafspraak

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

miketekstenbeeld-6658

APK-Keuren

Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt uw auto nagelopen op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa gelden.

Sub Page Listing Image

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u reparaties. Bij ons kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Sub Page Listing Image

Airco Service

De airco houdt uw auto niet alleen in de zomer lekker koel, maar helpt in de winter ook tegen het beslaan van de ruiten. Daarnaast filtert uw airco alle vieze stoffen van buiten, zoals uitlaatgassen, pollen en stof.

Sub Page Listing Image

Diagnose Autostoring

Storingen worden steeds vaker digitaal gemeld. Geeft uw auto een storing aan? Wij helpen u graag met de diagnose en oplossing. Onze werkplaats beschikt over de juiste kennis en diagnoseapparatuur om u weer snel op weg te helpen.

Sub Page Listing Image

Banden Service

Het is van belang dat je je banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat je veilig op je bestemming aankomt.

Sub Page Listing Image

Remmen Service

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van je auto. Laat daarom regelmatig je remmen controleren en onderhouden.

Sub Page Listing Image

Motoren Revisie

Het reviseren van een motor is vaak voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe. Met de ervaring van onze gespecialiseerde monteurs, kun je erop vertrouwen dat wij alleen de beste en meest voordelige oplossing adviseren.

Sub Page Listing Image

Schade Taxatie

Waardebepaling nodig voor je verzekeraar? Wij kunnen je daar goed bij helpen. Bij een taxatie staat jouw belang als onze klant altijd voorop en gaan wij voor een taxatie naar ieders tevredenheid.

Sub Page Listing Image

Autoruit Service

Heb je een beschadigde voorruit? Heel vervelend, vooral als de schade precies in je zicht zit. Een autoruit met een barst is niet op volle sterkte en kan uw zicht belemmeren tijdens het rijden.

Welkom bij Autobedrijf Hendriks

Wij zijn de vertrouwde garage uit de buurt met ruim 40 jaar ervaring en waar u kwaliteit treft voor een scherpe prijs. Wij bieden u de keuze uit ruim 130 occasions en bedrijfswagens.

  • Ruim Aanbod
  • Scherpe prijzen
  • Ervaring sinds 1980
  • Professionele Service
Whatsapp ons
Morgen Internet - Zorgeloos website