logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Financiering

In Nederland wordt het merendeel van de occasions en nieuwe auto’s verkocht met een vorm van financiering. Vaak wordt uit gemakzucht een dergelijk financiering bij de bank afgesloten.

Autobedrijf Hendriks kan u door jarenlange ervaring en goede kennis van financiële producten echter een zeer interessant financieringsvoorstel doen. Bovendien worden de offerteaanvragen door prima contacten bij diverse financieringsmaatschappijen, snel beoordeeld en weet u vaak binnen 1 werkdag al of uw nieuwe auto bereikbaar is. Vanzelfsprekend worden de financieringsoffertes zonder verplichtingen en kosteloos verstrekt.

Voor de particuliere klant kunnen wij de volgende financieringsvormen aanbieden:
- Huurkoop
- Private Lease
- Persoonlijke lening

Neem contact met ons op als u vragen hierover heeft.

Voor de zakelijke klant is Financial Lease de meest gekozen vorm. Dit is een zakelijke leasevorm waarmee je een auto aan kunt schaffen voor je onderneming. De aankoopsom wordt door de bank gefinancierd, maar je bent als koper wél direct de economische eigenaar van de auto. Dit betekent dat je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere belangrijke investeringen. Investeringen die bijvoorbeeld groei van jouw onderneming realiseren.

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een auto met behulp van Financial Lease door de belastingdienst gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteer jij direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf. Ook voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren, en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze leasevorm zo aantrekkelijk.

Toch benieuwd naar andere mogelijkheden ? Neem dan contact met ons op.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag over ons aanbod, bedrijf of onze diensten? Geen enkel probleem. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan voor u klaar. 

Afspraak maken?

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

Content Image 2
Whatsapp ons
Morgen Internet - Zorgeloos website