logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Vacatures

Join the team

Leerling (Bedrijfs)Autotechnicus

Volg jij een BBL-opleiding of ben je van plan om deze opleiding te gaan volgen? Wil jij graag een leerzame en uitdagende leer-werkplek? Lees dan snel verder!
 
Wie zijn wij?
Laten we onszelf eerst even voorstellen: Autobedrijf Hendriks is een familiebedrijf gevestigd in Beers (bij Cuijk) in het gezellige Noord-Brabant. We zijn gespecialiseerd in de verkoop, het onderhouden en repareren van jonge occasions en bedrijfswagens van uiteenlopende merken, van zowel onze klanten als uit onze eigen ruime voorraad. Hierdoor kan je Je kan hierdoor dus met veel verschillende automerken ervaring opbouwen!

Wat ga je doen? 
4 dagen in de week mag je in onze goed uitgeruste garage aan de slag en 1 dag in de week ga je naar school. Je leert zelfstandig reparaties en onderhoud uit te voeren aan personenauto’s en bedrijfswagens. Ook het oplossen van storingen behoort tot de mogelijkheden. Je krijgt diverse moderne diagnose apparatuur tot je beschikking om dit alles uit te voeren!

Wat verwachten we van je?
●   Je volgt (of wil beginnen aan) een BBL-opleiding, bijv. tot “Eerste Autotechnicus", "Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen” of “Technisch specialist voertuigen en mobiele werktuigen“ of een soortgelijke opleiding.
●   Een enthousiaste, leergierige en flexibele instelling.

Wat hebben wij je te bieden? 
Bij ons krijg je alle mogelijkheden om het technische vak te leren en alle mogelijkheden om je te ontwikkelen en zelfstandig mee te werken. We bieden je een leuke en uitdagende werkplek met een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je mag werken met diverse moderne diagnose apparatuur.
 
Heb je nog vragen of spreekt deze vacature je aan? Neem gerust contact met ons op via: 0485-321502, info@hendriksbeers.nl of gebruik het contactformulier op deze pagina!
Terug naar overzicht

Solliciteer nu!

Op dit moment hebben wij diverse openstaande vacatures. Stuur ons je gegevens door en we nemen contact met je op!

Eerste automonteur - Tweede automonteur - Leerling automonteur - Receptionist(e)
Upload je cv / motivatie hier
Whatsapp ons
Morgen Internet - Zorgeloos website